Dildora12@gmail.com FE’LNING SEMANTIK SHAKLI: FE’LNING SEMANTIK SHAKLI - Turdiboyeva, Dildora (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2022)
Hozirgi kunda tilshunoslikda bir qator muvafaqqiyatlar qayd etilmoqda. Erishilgan muvafaqqiyatlar esa tilshunoslikning barcha sohalariga ta’sir etmay qolmaydi. Ushbu maqolada esa umumiy tilshunoslikning fe’l so’z turkumini semantik jihatlarini yoritib berishga qaratilgan g’oyalar yotadi.