A ҲОЗИРГИ ЎЗБЕК ТИЛИДА ЧЕТ ТИЛЛАРДАН ЎЗЛАШТИРИЛГАН СЎЗ ВА ИБОРАЛАРНИНГ ҚЎЛЛАНИЛИШИ: ҲОЗИРГИ ЎЗБЕК ТИЛИДА ЧЕТ ТИЛЛАРДАН ЎЗЛАШТИРИЛГАН СЎЗ ВА ИБОРАЛАРНИНГ ҚЎЛЛАНИЛИШИ - Бабаджанова, Гўзал (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2022)
Ушбу мақола ҳозирги ўзбек тилида чет тиллардан ўзлаштирилган сўз ва ибораларнинг қулланилиши ва бу жараён жамиятимизнинг сиёсий, иқтисодий, маданий соҳаларидаги катта ўзгаришларга багиишланган.