A БЎЛАЖАК ЎҚИТУВЧИЛАРНИНГ ЛИНГВИСТИК КОМПЕТЕНЦИЯЛАРИНИ РИВОЖЛАНТИРИШ УЧУН КОРРЕКТИВ ЁНДАШУВ: БЎЛАЖАК ЎҚИТУВЧИЛАРНИНГ ЛИНГВИСТИК КОМПЕТЕНЦИЯЛАРИНИ РИВОЖЛАНТИРИШ УЧУН КОРРЕКТИВ ЁНДАШУВ - Пардаева, Диёра (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2022)
Жаҳон олий таълим муассасаларида чет тилларни ўқитишда бўлажак мутахассисларни касбий тайёргарлик даражаси, бўлажак ўқитувчиларни тайёрлаш янги, самарали лингводидактик моделлар ва методлар таълим жараёнларига татбиқ этилмоқда.