TIL O’RGANISH VA LINGVAKULTUROLOGIK XUSUSIYATNING MUJASSAMLIGI - Isoqova, Feruza (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2023)
Ushbu tezisda til o’rganish ommalashgan jamiyatimizda chet tillarini o’rganish zaruriyati tilning madaniy xususiyatlari haqida so’z boradi.