ТАЪЛИМ МУАССАСАСИ РАҲБАРИ КОММУНИКАТИВ ФАОЛИЯТИНИ ТАКОМИЛЛАШТИРИШ – ДОЛЗАРБ ПЕДАГОГИК МУАММО - Кубаев, Кубаев (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2023)
ХХI асрда таълим бўйича халқаро комиссия дунёда инсониятнинг келажакдаги тараққиёти иқтисодий омилларга эмас, балки шахснинг ривожланиш даражасига боғлиқ деган хулосага келди.