TIL VA NUTQ TIZIMIDA ME’YOR - Amanlikova, Nafisa; Aybibi Iskandarova, (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2023)
Respublikamiz ijtimoiy hayoti va xalq xo‘jaligining barcha sohalarida davlat tilida jahon o‘lchovlariga mos tarzda ish yurita olish, milliy-ma’naviy qadriyatlarni puxta egallash, o‘z fikrini yozma shaklda to‘g‘ri ifodalay bilish kabi talablar barkamol mutaxassislar tayyorlashning muhim shartidir.