TALABALARNING IJODKORLIK FAOLIYATIDA UZLUKSIZ TA’LIMNING AHAMIYATI - Amanlikova, Nafisa (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2023)
Oliy ta’limni modernizatsiya qilishning asosiy masalalaridan biri talabalarni uzluksiz ta’limga tayyorlash, ularni mustaqil ta’lim olishga yo‘naltirish, bilimlarini to‘latishga motivatsiya ishlab chiqish, olgan bilimlarini kasbiy faoliyatlarida foydalana olishga o‘rgatishdan ibrat. Ta’lim natijasi bo‘lajak o‘qituvchilarda umumiy ta’lim DTSda ko‘zda tutilgan qator umummadaniy va umumkasbiy kompetentlikni shakllantirishdan iboratdir.