MAQSUD SHAYXZODA TADQIQOTLARIDA ALISHER NAVOIYI SIYRATI - Iskandarova, Aybibi (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2023)
Ushbu maqolada Maqsud Shayxzoda tadqiqotida Alisher Navoiyning xalqparvarlik siyosati qay darajada tahlil qilinganligi haqida fikr yuritiladi.