CHET TILLARININI O’QITISHDA YOSHLARNI BARKAMOL INSON QILIB TARBIYALASH MUAMMOLARI - Kushakov, Yusup (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2023)
Ushbu maqolada chet tillarini o’qitishda yoshlarni barkamol inson qilib tarbiyalash masalalari xozirgi kundagi jamiyat oldida turgan muammolarning ajralmas qismi sifatida qaraladi. Muallifning fikricha bugungi kun talabi yo’shlarni har tomonloma yetuk kishilar qilib tarbiyalash zamon talabi ekanligi va bu jaray’on yo’shlarga ta’lim berishda, xususan chet tillarini o’qitish jarayo’nida o’qitish usullari bilan hamohang tarsda olib borilishi kerak.