ZAMONAVIY TA’LIMDA VA CHET TILI DARSLARIDA VATANPARVARLIK TARBIYASI MUAMMOLARINI HAL QILISH MASALALARI - Kushakov, Yusup (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2023)
Ushbu maqolada xozirgi shoroitda chet tili fanini o’qitish orqlai talabalarni vatanparvarlik ruxida tarbiyalash masalalari ko’tarilgan. Muallifning fikricha talabalrga chett tillarini o’qitish jaray’onida ular ongiga ona vatanga muxabbat ruhini singdirish o’ta muhimligi ta’kidlanadi.Bu muammolarni yechish yo’llariga aloxida urg’u beriladi.