ЎЗЛАШМА АТАМАЛАРНИ ЎЗБЕК ТИЛИДА ИШЛАТИШ МУАММОЛАРИ - Abdurahmonova, Zebo (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2023)
Ушбу мақолада нутқимизда учрайдиган баъзи ўзлашма атамаларни ўзбек тилига таржима қилишда учрайдиган муаммолар ҳақида гапирилган. Мақолада таълим тарбия жараёнида алоҳида ўрин тутган ҳамда ҳозирги замон ўқитувчиси эгаллаши керак бўлган касбий компитентлик, педагогнинг маҳорати ҳақида сўз юритилган.