ANTONIMLARNING TURLARI. MATNDA KONTEKSTUAL ANTONIMLIK HOLATI - Iskandarova, Aybibi; Amanlikova Nafisa Raxmatullayevna, (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2023)
Rusiyzabon guruh talabalariga antonimlar mavzusini o‘tish orqali fikrni qiyos yo‘li bilan ifodalashda antonimlarning imkoniyatlari, badiiy va ommabop uslublarda ularning imkoniyatlari haqida fikr bildiriladi.