RUSIYZABON GURUH TALABALARI UCHUN “SO‘Z VA LEKSEMA. LEKSEMA – LISONIY BIRLIK. SO‘Z – NUTQIY BIRLIK” MAVZUSINI O‘TISHGA DOIR AYRIM TAVSIYALAR - Iskandarova, Aybibi; Xasanova Vazira Xamidjanovna, (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2023)
Maqolada ona tilimizdagi mustaqil so‘zlarda leksik va grammatik ma’nolar mavjudligi, lug‘atlarda bosh so‘z sifatida leksemalar berilishi, so‘zning morfologik shakllanib nutqiy birlikka aylanishi haqida ayrim mulohazalar beriladi.