Журнал "История и общество" : KUSHON DAVLATI TARIXI VA MADANIYATI XUSUSIDA - Болтаев, Абдурасул; Абдигаффаров, Ориф (Журнал истории и общества, 2024)
Kushon podsholigi siyosiy hokimiyat ruhoniylar qoʻlida boʻlgan davlat boʻlib, unda podsho dunyoviy rahbar boʻlish bilan birga bosh kohin ham edi. Kushon podsholigi quldorlik davlati boʻlsada, unda qishloq jamoasi muhim oʻrin tutgan.