Журнал "История и общество" : ABDURAHMON JEVACHI — ERK VA OZODLIK KURASHCHISI. - Mirkomilov, Baxtiyor; Boymatov, Sherzod (Журнал истории и общества, 2024)
Ushbu maqolada bobolarimizning o’z ozodligi va erki uchun olib borilgan kurashlar podsho Rossiyasi zulmiga qarshi ko’tarilgan Jizzax qo’zg’olonining sabablari, oqibatlari haqida ma’lumotlar berilgan.