Amir Temurning Eron, Suriya va Iroq hudulariga yurishlari tarixi - Tilavova, Guljahon; Zokirova, Muhlisa (Журнал истории и общества, 2021)
Ushbu maqolada Amir Temurning Eron, Suriya va Iroq hudulariga yurishlari tarixi tahlil qilingan.