O‘QUVCHI – YOSHLARDA MILLATLARARO TOTUVLIKNI SHAKLLANTIRISHDA TARIXIY MEROSDAN FOYDALANISH MOTIVATSIYASI VA SAMARADORLIGI - Ochilova, Baxti; Ergasheva, Umida (Журнал истории и общества, 2022)
Аннотация: В статье анализируется актуальность потребности в межнациональном согласии в условиях современного процесса глобализации.