Замонавий ёшлар ижтимоий қиёфасининг жамият маънавий ҳаётида тутган ўрни - Аманлаев, Абдурасул; Тошбоев, Бобомурод (Журнал истории и общества, 2021)
Ушбу мақолада замонавий ёшлар ижтимоий қиёфасининг жамият маънавий ҳаётида тутган ўрни таҳлил этилган.