ОТМЛАРИДА “ГАП БЎЛАКЛАРИ” МАВЗУСИНИ ЎТИШДА ИНТЕРФАОЛ УСУЛЛАРДАН ФОЙДАЛАНИШ - qodirova, nulufar (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2021)
ОТМЛАРИДА “ГАП БЎЛАКЛАРИ” МАВЗУСИНИ ЎТИШДА ИНТЕРФАОЛ УСУЛЛАРДАН ФОЙДАЛАНИШ