Ундалмали гапларда ифодаланган аксиологик модалликнинг прагматик ва семантик вазифаси - Boymatova, Dilnoza (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2021)
Мақолада замоновий тилшуносликда ўрганиб келинаётган аксиологик модаллик ва ундалмали гапларда ифодаланиши, прагматик ва семантик вазифалари ёритилган