NUTQIMIZ TA’SIRCHANLIGINI O’STIRISHDA MAQOL, MATAL VA IBORALARNING O’RNI - Aliqulova, Munisa (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2021)
Ushbu maqola bir kishining nutqini o`stirishga xizmat qiluvchi maqol va matallarga bag`ishlangan. Unda tilimizga har xil iboralarning o`rni va ulardan qay tarzda foydalanish ilmiy va nazariy tajribalar asosida yaratib berilgan.