YANGI 5-SINF ONA TILI DARSLIGI HAQIDA BA’ZI MULOHAZALAR - Pulatova, Gulhayo (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2021)
5-sinf oʻquvchilari uchun yangi ona tili darsligining 2020-yili chiqqan yangi nashri bn tanishib chiqdik va bu darslikka koʻplab yangiliklar kiritilganligining guvohi boʻldik va darslik haqida quydagi xulosalarni berdik.