САМИМИЯТИ ТИЛЛАРДА ДОСТОН ОЛИМ - Soyipov, Sunnat (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2021)
Ҳасанов Саидбек Рустамович ҳақида, Бобур ибораси билан айтганда “кўп ва хўб” айтилди. Лекин ўйламизки, ҳали айтилмаган, айтилиши кўп бўлган таърифу таҳсинлар бисёр кўп. Зеро инсонни кимлигини уни ўзи йўғлигида эътироф этилиши уни айнан кимлигини, иккинчи ҳаёти давом этаётганини кўрсатади. Ўйламизки, бундай дейишга тўлиқ ҳақлимиз