ТАСВИРЛАШ УСУЛИНИНГ НОЗИК ҚИРРАЛАРИНИ ЎҚУВЧИЛАР НУТҚИДА ҚЎЛЛАШГА ЎРГАТИШ - almamatova, shahnoza (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2020)
Мақолада мактаб болага таълим ва тарбия бериш билан бирга уни мустақил ҳаётга ҳам тайёрлаш ва умумий ўрта мактаб битирувчиларининг жуда кўпчилиги мактабни битиришгандан кейин ҳаётнинг турли жабҳаларида фаолият кўрсатишиш ҳақида маълумотлар берилган.