5-sinf ona tili darsligida mashg’ulotlarning berilishi - Usmonov, Aslam (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2021)
5-sinf darsligidagi eng katta yangiliklardan biri darslikka izohli lug`atlarni va har bir darsning mavzusidan keyin matnlar bilan O`zbekiston Respublikasisining davlat ramzlariga alohida e`tibor berilgan, bu fanning eng katta yutuqlaridan biridir.