“ТАЗКИРАИ ШУАРО”НИНГ ЯНА БИР ҚЎЛЁЗМАСИ - dustova, surayyo (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2020)
Ушбу мақолада “Тазкираи шуаро” асари ҳақида маълумот берилади. Шунингдек, асарнинг қўлёзма нусхаларидан бири ҳақида фикр юритилади.