ФАЛСАФАДА ИНДИВИД ВА ШАХС МУАММОСИ - Turatov, Shuhrat (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2022)
Мақолада бугун фалсафа ва куплаб фанларда диққат этибор инсон ўзига хос индивид ва унинг шахсига қаратилаётгани,бугун инсонга хусусият алохида ўрганиш зарурлиги ижтимоий-фалсафий жиҳатдан таҳлил қилинган. Шу билан бирга инсонинг маънавий камолати масаласига ҳам эътибор қаратилган.