Maqola TA’LIMDA KOMPETENSIYAVIY YONDASHUV: MUAMMO VA YECHIMLAR: TA’LIMDA KOMPETENSIYAVIY YONDASHUV: MUAMMO VA YECHIMLAR - jurayev, shukrullo (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2022)
Ta’limda kompetensiyaviy yondoshuv hamda amalga oshirilayotgan yangi pedagogik texnalogiyalar haqida fikr yuritiladi. Kompetensiyaviy yondoshuv va kompetentlilik haqida fikr yuritiladi.