RESPUBLIKAMIZDA JISMONIY MADANIYAT SOHASIDA KADRLAR TAYYORLASHNI YANADA TAKOMILLASHTIRISH - J., Axtamov (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2022)
O’zbekistonda bugungi kundagi o’tkazilgan tub isloxatlar mazmunida jismoniy madaniyat sohasida mutaxssislar tayyorlash eng ustuvor vazifalardan biri bo’lib hisoblanadi. Buning natijasi jismoniy madaniyat sohasida kadrlar tayyorlashni yanada takomillashtirish dolzarb masala sifatida qaralmoqda.