Шуҳрат ижодида Аёл сиймосини бадиий талқини. : Journal of Word Art- So‘z san’ati xalqaro jurnali-Международный журнал искусства слова. 2020, 2 сон №3. 198 –205 бетлар - soatova, nodira (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2022)
2022-yil