Leksikologiya va frazeologiya bo‘limiga oid mavzularni o‘qitishda faydalaniladigan topshiriqlar - Usmonov, Aslam (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2021)
Leksikologiya va frazeologiya bo‘limiga oid mavzularni o‘qitishda faydalaniladigan topshiriqlar keltirilgan