Давр фарзанди - burxonov, zavqiddin (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2022)
Ўтган асрнинг 20-30-йиллари нафақат тарихимиз балки адабиётимиз учун ҳам мураккаб давр хисобланади. Ҳамюртимиз Анқабой Худойбахтов ана шу қийин ва мураккаб даврда яшаб, журналист, адабиётшунос, адиб, драматург сифатида ном қозонди.