Ilg‘or pedagogik texnologiyalar - Sayfiddinova Muxlisa (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2022)
Zamonaviy sharoitda O‘zbekiston Respublikasining uzluksiz ta’lim tizimida rivojlangan xorijiy mamlakatlarning o‘qitish amaliyotida qo‘llanilayotgan ilg‘or pedagogik texnologiyalar va ta’lim innovatsiyalaridan foydalanilmoqda. Quyida ularning ayrimlari xususida to‘xtalib o‘tamiz.