Луғзларда топишмоққа хос жанрий хусусиятлар стилизацияси.: Тафаккур зиёси. 2020, № 2. – Б. 112-114. - Rajabova, Marifat (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2023)
Maqolada adabiyot shinoslikmasalari tahlil va taqdit qilingan