“Boburnomada” forscha sifatga doir joy nomini bildiruvchi so`z va so`z birikmalarining qo`llanilishi. - Isroilov, G`ayrat (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2021)
“Boburnomada” forscha sifatga doir joy nomini bildiruvchi so`z va so`z birikmalarining qo`llanilishi.