АЛИШЕР НАВОИЙНИНГ “НАСОИМ УЛ –МУҲАББАТ” АСАРИДА КОМИЛ ИНСОН МАСАЛАСИ - olimjonov, iskandar (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2021)
Мақолада Алишер Навоийнинг “асарида Шарқ файласуфлари, шоирлари, шунингдек, ўша давр ижтимоий-сиёсий ҳаётида муҳим рол ўйнаган турли соҳа классиклари ҳаётига оид маълумотлари келтирилган.