TO‘LIQSIZ FE’LLARNING MA’NOSI HAMDA VAZIFALARI - Jumayeva, Feruza (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2024)
To‘liqsiz fe’l bilan kelgan sifatdoshlarga kim? yoki nima? so‘rog‘i beriladi, chunki ular otlashgan holda to‘liqsiz fe’llarni oladi. M.: o‘qigan (odam)lar edi, o‘qigan (odam)larga edi, o‘qiyotgan (odam)lar ekan. Ma’lumki, zamon qo‘shimchasini olgan fe’llar sof fe’llar hisoblanadi.