Qadimgi turkiy adabiyot she’riyatining poetik xususiyatlari - Boysinov, Sohibjon (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2024)
туркий адабиѐт, поэтика, тўртликлар, тарихий тараққиѐт, обида, қадрият, ифода, қиѐсий таҳлил.