Инглиз тилида синтактик муносабатлар хусусида - Gulro’y, Donisheva (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2024)
Ушбу мақолада тилшуносликда, хусусан, инглиз тилида синтактик муносабатлар тавсифи ва турлари таҳлил этилади.