Саккизликларнинг ўзига хос хусусиятлари : // Ўзбек тили ва адабиёти. – Тошкент, 2010. - № 4. - Aldasheva, Shirin (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2024)
Maqolada Саккизликларнинг ўзига хос хусусиятлари tahlil va talqin qilingan.