O‘tkir Hoshimov ijodida iboralarning stilistik maqsadda ishlatilishi - Boymatova, Dilnoza (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2024)
Ushbu maqola O‘tkir Hoshimov asarlarida frazeologik birliklarning berilishi masalasiga bag‘ishlanadi. Xususan, somatic fraziologik birliklarni o‘rganishda adibning qissa va romanlari maqolaning materiali sifatida xizmat qiladi.