ОЙҚОР ОРОНИМИ СЕМАНТИКАСИ - ahmedov, sobir (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2020)
Ушбу мақолада Жиззах вилояти Туркистон ва Нурота тоғ тизмалари Ойқор тоғлари номланиши ҳақида қизиқарли ва илмий асосланган маълумотлар келтирилади.