ERKIN VOHIDOV IJODIDA IYHOM SAN’ATINING O’ZIGA XOSLIGI - Abduvaliyev, Ravshan (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2022)
O’zbek she’riyati tarixan buyuk ijodkorlarga limmo-lim to’la dengizga qiyos. Mumtoz va zamonaviy she’riyatimizning yetuk davomchisi - Erkin Vohidov o’sha dengizni mavjlantirgan ulkan tilsimli ijodkor edi.