АЛИШЕР НАВОИЙ ЛИРИКАСИНИНГ ПОЭТИК ТИМСОЛЛАР ОЛАМИ - Isroilov, G`ayrat (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2022)
Ушбу мақолада Алишер Навоий лирикасида фано талқинига алоқадор ёрдамчи тимсоллар хусусида фикр юритилади.