O‘QUVCHIDА MUSTАQIL FIKRNI SHАKLLАNTIRISHDА IJОDIY YOZMА ISHLАRNING O‘RNI (kоgnitiv tа’lim аspеktidа) - Umidjonov, Shohruhbek (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2022)
This article examines the methodological conclusions about the role written wok in the formation of a student’s independent opinion.