Morfema va uning turlari - Erdanova Xurshida , Doʻsmatova Lobar (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2022)
morfema yunoncha tildan olingan, morfemaning turlari , so‘z yasovchi morfemalar, morfema termini haqida, so‘z shaklini hosil qiluvchi .