TIL – MILLATNING RUHI: ZAMONAVIY TILSHUNOSLIKNING MILLIY YUKSALISH VA ILMIY TAFAKKUR TARAQQIYOTIDAGI O‘RNI - Gaybullayeva, Nafisa (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2023)
Maqolada adabiyot shinoslikmasalari tahlil va taqdit qilingan