АДАБИЙ ТАЪЛИМДА ТАРИХИЙ-БИОГРАФИК ШАРҲНИНГ АҲАМИЯТИ ҲАҚИДА: АДАБИЙ ТАЪЛИМДА ТАРИХИЙ-БИОГРАФИК ШАРҲНИНГ АҲАМИЯТИ ҲАҚИДА - Quronov, Dilmurod (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2023)
Maqolada adabiyot shinoslikmasalari tahlil va taqdit qilingan