KOMPYUTERLINGVISTIKASI FANINI O‘QITISH JARAYONIDA QO‘LLANILADIGAN MЕTODLARINING ILMIY-NAZARIY ASOSLARI: KOMPYUTERLINGVISTIKASI FANINI O‘QITISH JARAYONIDA QO‘LLANILADIGAN MЕTODLARINING ILMIY-NAZARIY ASOSLARI - Boltaboyev, Islom (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2024)
Ta’lim mеtodlari dastlab pеdagog ongida muayyan yo‘nalishdagi faoliyatning umumlashma loyihasi tarzida namoyon bo‘ladi. Ta’lim jarayonida mazkur loyiha amaliyotga o‘qituvchi va o‘quvchilar faoliyatining o‘zaro tutashuvi, o‘qitish va o‘qishga qaratilgan aniq harakatlar, amallar yoki usullar majmuasi sifatida joriy etiladi.