Komediyanavislikda an’ana va novatorlik - Jurayev, murodulla (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2024)
Annotatsiya: O‘zbek komediyanavisligidagi an’ana va novatorlik masalalari Hamza Hakimzoda Niyoziy, Ilshat Yumag‘ulov, Said Ahmad hamda Erkin Vohidov asarlari misolida tahlilga tortilgan. Kalit so‘zlar: Komediya, an’ana, novatorlik, badiiy ijod, estetik tafakkur.